Michael Alberg Hahn
Grafisk Designteknolog  |  eLearning Developer
Jeg er en 40 årig passioneret designer fra Aalborg, med uddannelse som Grafisk designteknolog       - speciale i emballagedesign og produktion af tryksager og forædling. Tidligere er jeg uddannet Salgsassistent med Speciale i Foto, fra detailhandel, og er en erfaren fotograf.

Karriere / JOB:
Som Graphic- & eLearning Designer (Instructional Design for Adult eLearning), arbejder jeg in-house hos PWT GROUP A/S i Aalborg i en back-office enhed, hvor jeg udvikler, designer og implementerer eLearning i LMS system, til herretøjskæderne Tøjeksperten og Wagner i Danmark samt Wagner Savoy i Norge. I denne forbindelse laver jeg foto- video- og lydoptagelse samt grafik til bl.a. afvikling af kollektionsfremvisninger og kurser. UI og UX design af LMS platform og App til afvikling af kurser.

Desuden udarbejder jeg How To Do Visual Merchandising/Sales Optimizing manualer og guidelines, i tæt samarbejde med Konceptchefer og Marketingafdeling, til brug for de ansatte i butikkerne samt PWT BRANDS Showrooms verden over. I denne forbindelse er jeg både fotograf og videograf, konceptudvikler og grafiker, layouter, m.v.

CSR/PSR:

I min fritid er jeg frivillig Grafiker for Mercy Ships Denmark, hvor jeg designer brochurer, nyhedsbreve o.a. der er brug for I deres arbejde med at bringe hjælp og håb til verdens fattige i den tredje verden.

Ydermere er jeg Mentor for Designuddannelsen på University College Nordjylland. 


Erfaring:

Jeg har i alt 18 års erhvervserfaring med salg og marketing, fra forskellige brancher
(B2C · B2B · B2G), med både Fast- and Slow Moving Consumer Goods, rådgivning indenfor telebranchen, indretnings- og byggebranchen samt detailhandel.
Se mit fulde CV i menupunktet RESUME/CV
Kompetencer:
Jeg har et bredt kendskab og erfaring med forskelligt software til foto- video- lyd og grafikredigering, 3D programmer, Mac og PC, samt Office værktøjer. Erfaring med Youtube, Vimeo, Facebook og twitter, Pinterest og Instagram m.m.

REFERENCER:

LEGO, PWC, Matas, JYSK, Bonnier Publications, DSV, Skoringen, Zjoos, Bestseller, SAS, Pieszak, Belvedere, Ordkraft, Marc Lauge, Margit Brandt, Tøjeksperten, Wagner, Mercy Ships, SOS International, Jobcenter Rebild, Rosendahls, Conzentrate, Galleri Wolfsen, Identity Blueprint, Allingham & Hansen, Grafisk Finish... m.fl.
sustainable projects:

Giv support mit projekt for genbrugsplast på Patreon.
Klik på billedet herunder for at læse mere om projektet.
Back to Top