Michael Alberg Hahn
Grafisk Designteknolog
Jeg er en nørdet og passioneret designer fra Aalborg, med uddannelse som Grafisk designteknolog - speciale i emballagedesign og produktion af tryksager og forædling. 
Tidligere er jeg uddannet Salgsassistent med Speciale i Foto, fra detailhandel.​​​​​​​
Karriere / JOB:
Som Graphic Designer/Fotograf/Visual Merchandising Developer, arbejder jeg in-house hos PWT GROUP A/S i Marketing afdelingen, hvor jeg er Visual Lead på Tøjekspertens annoncer, klubmails m.v. for både egne og franchise butikker. Desuden udvikler og designer jeg guidelines til herretøjskæderne Tøjeksperten og Wagner i DK, NO, SE. 
Ydermere laver jeg foto- video samt grafik til bl.a. afvikling af kollektionsfremvisninger samt eLearning og implementering heraf.
Erfaring:

Jeg har over 20 års erhvervserfaring med salg og marketing, fra forskellige brancher (B2C · B2B · B2G), med både Fast- and Slow Moving Consumer Goods, rådgivning indenfor tele-, indretnings- og byggebranchen samt detailhandel.
Ydermere er jeg Mentor for Designuddannelsen på UCN - University College Nordjylland
Se mit fulde RESUME/CV via LinkedIn 
CSR/PSR:

I min fritid er jeg frivillig Grafiker for Mercy Ships Denmarkhvor jeg designer brochurer, nyhedsbreve o.a. der er brug for I deres arbejde med at bringe hjælp og håb til verdens fattige i den tredje verden.
Kompetencer:
Jeg har et bredt kendskab og erfaring med forskelligt software til foto- video- lyd og grafik redigering, Adobe pakken, 3D programmer, samt Office værktøjer. LMS til eLearning.
Erfaring med indhold til Youtube, Vimeo, Prezi, SoMe; Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram m.m.
REFERENCER:

Matas, Bonnier Publications, Skoringen, Zjoos, Bestseller, SAS, Pieszak, Wagner, Ordkraft, Marc Lauge, Margit Brandt, Tøjeksperten, Belvedere, Mercy Ships, SOS Int., Jobcenter Rebild, Rosendahls, Conzentrate, Galleri Wolfsen, Identity Blueprint, Allingham & Hansen, Grafisk Finish...m.fl.
Back to Top